Menţiuni legale

Site-ul www.arcadiamami.ro este proprietatea SC ARCADIA HOSPITAL SRL.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.arcadiamami.ro. Utilizarea site-ului , logarea si accesul la serviciile oferite presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele ce decurg din acceptarea acestora.

Arcadia Hospital isi rezerva dreptul de a modifica oricind prezentele termene si conditii de utilizare.
Acces

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii despre serviciile medciale oferite de catre Arcadia Hospital precum si accesul la articole si informatii medicale.

Orice utilizare in alte scopuri decit acestea nu este permisa. Arcadia Hospital nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs.. de comunicare cu acesta.

Articole si informatii

Articolele si informatiile medicale publicate pe site-ul www.arcadiamami.ro sunt realizate si verificate de catre o echipa de medici specialisti ce isi desfasoara activitatea in cadrul Arcadia Hospital. Scopul acestora este de a oferi informatii stiintifice si de specialitate medicala, realizate intr-un limbaj accesibil oricarui pacient si care se fie folosite ca instrumente in intelegerea diverselor boli sau a diversilor termeni medicali.

Subliniem faptul ca informatiile cu caracter medical furnizate prin intermediul acestui site nu se pot substitui consultului medical direct sau recomandarilor si tratamentului date de medicul dvs. si nici nu pot substitui un diagnostic pus in baza investigatiilor si analizelor dvs. medicale. In cazul in care sunteti ingrijorat de starea dvs. de sanatate, va sfatuim ca, pe linga informatiile obtinute prin intermediul siteului www.arcadiamami.ro sa consultati fie medicul dvs., fie unul dintre medicii nostri specialisti pentru obtinerea unuis sfat competent.


Drepturi de autor

Arcadia Hospital ofera acces liber la site-ul sau si autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa preia informatii postate pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Arcadia Hospital . Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita a Arcadia Hospital. Continutul acestui site, grafica, fotografiile, software-ul , logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Arcadia Hospital sau a partenerilor sai.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea sau revinderea unei parti a materialelor, accesul sau folosirea informatiilor si materialelor intr-un mod ce nu respecta dispozitiile legislatiei romanesti sau internationale privind dreptul de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni. Arcadia Hospital isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea potrivit legii a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Arcadia Hospital si serviciile sale.
Reguli de utilizare

Nu sunt permise:

  •     Copierea, multiplicarea si distribuirea informatiilor si materialelor existente pe acest site
  •     Incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea informatiilor sau materialelor publicate;
  •     Folosirea oricaror adrese de email publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de emailuri comerciale sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de emailuri justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.


Nerespectarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala, dupa caz.

Prelucrarea datelor personale. Politica de confidentialitate

Informatiile pe care le furnizati prin intermediul site-ului ne permit sa personalizam si sa imbunatatim in permanenta modul in care interactionati cu Arcadia Hospital.

In momentul vizitarii site-ului www.arcadiamami.ro, serverul web înregistreaza în mod automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii Internet (ISP), adresa de la care ne-ati vizitat, adresele din site pe care le accesati, precum si data si durata vizitei. Informatii personale suplimentare vor fi înregistrate numai în cazul în care vor fi divulgate de dumneavostra, de exemplu în cazul unei înregistrari, sondaj, sau în executia de continut. Prin completarea datelor personale pe formularul de pe site, sunteti de acord ca aceste date sa fie stocate si prelucrate de Arcadia Hospital, precum si de a primi in viitor informatii despre noi oferte de servicii, promotii sau de marketing direct. Arcadia Hospital va imparti datele dvs. numai cu alti membri ai grupului de companii Arcadia.

Arcadia Hospital va stoca datele dumneavoastra personale numai atâta timp cât este necesar pentru a le folosi în scopul în care le-ati furnizat. Arcadia Hospital ia toate masurile tehnice si organizatorice de securitate pentru a se asigura ca datele dumneavoastra personale sunt pastrate în siguranta si pentru a le proteja împotriva distrugerii ilegale, pierderii sau modificarii accidentale, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Aceste masuri ofera un nivel de securitate corespunzator riscului reprezentat de prelucrarea si natura datelor personale ce trebuie protejate. Arcadia Hospital este inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub nr. 16698 si stocheaza si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date .

Conform Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora.

Arcadia Hospital isi rezerva dreptul de a modifica oricind prezenta politica de confidentialitate.

Legaturi externe

Prin intermediul site-ului www.arcadiamami.ro puteti intilni si accesa link-uri catre alte site-uri terte.
Arcadia Hospital nu-si asuma raspunderea privind confidentialitatea acestor site-uri, drept pentru care va sfatuim sa luati cunostinta de politicile de confidentialitate si conditiile de utilizare specifice lor.
Raspundere

Arcadia Hospital nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte sau accidentale, rezultind din:

  •     utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
  •     costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice date, informatii obtinute de pe site-ul www.arcadiamami.ro;
  •     acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
  •     declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
  •     orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Răspunderea pentru informaţiile, opiniile şi conşinutul articolelor publicate pe www.arcadiamami.ro aparţine în exclusivitate autorilor.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii din continutul site-ului.