Servicii de spitalizare de nivel premium

Servicii complete de îngrijire medicală personalizată, de tip spitalicesc

Sistemul integrat Nurse Call, instalat în toate rezervele din Maternitatea Arcadia, permite apelarea de urgenţă a asistentei medicale. Pacientul poate folosi unul dintre cele trei butoane de apel instalate în rezervă: lângă pat, în toaletă şi lângă uşa de intrare.

De asemenea, rezervele sunt dotate cu prize de gaze medicale și sisteme de monitorizare permanentă a funcțiilor vitale, care facilitează acordarea unor îngrijiri medicale de maximă eficiență și performanță.

Servicii complete de alimentație pentru pacient

Meniul complet pentru o zi de spitalizare include 3 mese principale și 2 gustări, fiind alcătuit în

funcţie de preferinţele pacientului şi de recomandările medicului curant.

Hrana pacienților este preparată în bucătăria proprie a spitalului, în cele mai bune condiții, cu un control complet și riguros asupra calității hranei și respectării tuturor standardelor nutriționale, medicale și de igienă ale alimentației pacienților, precum și asupra modului de preparare, gramajelor și ingredientelor folosite pentru meniuri.

Hrana pacienților este furnizată în recipiente sigilate de unică folosință.

În secția de neonatologie, biberoanele sunt sterilizate, iar hrana de completare pentru nounăscuți este preparată, la rândul ei, cu apă filtrată și sterilizată.

Produse și accesorii de îngrijire și igienă personală pentru pacient

Produsele și accesorii de îngrijire și igienă personală:

- lenjerie pentru pacient (halat de baie, papuci de interior, pijama);

- produse de igienă corporală: săpun lichid / șampon, pastă de dinți, periuță de dinți, prosoape, etc.;

Produsele sunt destinate exclusiv pentru folosirea pe durata spitalizării.


Cazare medicală în rezervă standard sau VIP

Rezervele Arcadia, amenajate la nivel de cinci stele, au o capacitate de cazare pentru una, două sau trei persoane şi oferă, la cerere, facilităţi pentru însoţitor.

Paturile medicale Völker din dotarea rezervelor Arcadia sunt controlate prin telecomandă şi au multiple funcţiuni şi utilităţi, fapt care contribuie la confortul deplin al pacientului și recuperarea sa rapidă în perioada de tratament, vindecare și refacere.

Fiecare rezervă are mobilier modern, televizor LCD, telefon, toaletă proprie, sistem integrat wireless, telecomandă multifuncțională pentru reglarea complexă a ambientului din încăpere, decorațiuni personalizate în funcție de destinația încăperii.

Toate rezervele Arcadia pot fi adaptate pentru persoanele cu dizabilități.

NOTĂ

Însoțitorii pacienților spitalizați beneficiază la rândul lor de produse și accesorii de îngrijire și igienă personală, precum și de servicii complete de alimentație, toate acestea fiind incluse în tariful de cazare însoțitor.